Kiểm tra trắc nghiệm Unit 5 Tiếng Anh lớp 12 có đáp án

Kiểm tra trắc nghiệm Unit 5 Tiếng Anh lớp 12 có đáp án

Lượt xem: 78,684Lượt tải: 6Số trang: 8

Mô tả tài liệu

Tóm tắt nội dung

W: F: T: 098 1821 807 Trang | 1 Vững vàng nền tảng, Khai sáng tương lai BÀI TẬP KIỂM TRA TRẮC NGHIỆM UNIT 5 LỚP 12 I. Trắc nghiệm Reading Unit 5 Lớp 12 (10 câu) 1: Choose the word or phrase (A, B, C, or D) that best fits each space in the following The between students and teachers is in the USA than in many other at the college level. American college students do not stand up when their teacher enters the room. Students are generally to ask questions in class, to stop in the of lice for extra help, and to phone if they are absent and need a(n) Most teachers allow to enter class late or leave early, if Despite the lack of students are still to be polite to their teacher and fellow When students want to ask they usually hand and wait to be called on. When the teacher or a student is speaking to the class, it is rude to begin When a test is being given, talking to a classmate is not only rude but also risky. Most American teachers consider that students who are talking to each other (5) test are cheating. Câu 1: A. much B. most C. a little D. less Câu 2: A. B. homework C. D. housework Câu 3: A. raise B. hold C. hang D. rise Câu 4: A. with B. for C. to D. at Câu 5: A. at B. during C. by D. for 2: Read the passage then choose the correct answer. a student must attend a certain number of courses in order to graduate, and each course which he attends gives him a credit which he may count towards a degree. In many American the total work for a degree consists of three classes per week for fifteen weeks; while attending a student will probably attend two terms each year. It is possible to spread to period of work for the degree over a longer period. It is also possible for a student to move between one and another during his degree course, though this is not in fact done as a regular practice. For every course that he follows a student is given a grade, which is recorded, and the record is useful for the student to show to coming Most of the students feel the pressure of work, but in spite of this some students still find time for great activity in student affairs. The students are in to positions in student The effective work of keeping orders is usually performed by students who advise the Any student who is thought to have broken the rules, for example, by cheating has to appear before a student court. With the large numbers of students, the of the system includes a certain amount of activity. A student who has held one of these is much respected and it will be of to him later in his career. Câu 6: According to the first paragraph an American is A. to live in a different B. to take a course in a different W: F: T: 098 1821 807 Trang | 2 Vững vàng nền tảng, Khai sáng tương lai C. to get two degree from two different D. to study at home Câu 7: Which of the following is useful for student's future career? A. an record B. a military record C. an academic record D. a record Câu 8: American students are usually under pressure of work A. their will affect their future careers B. they are heavily involved in student affairs C. they have no observe strict D. they are in running for positions in student Câu 9: According to the last two sentences it's A. to take part in student B. to hold a position in student C. to be respected by members of student D. to run a student Câu 10: The student seem to be effective in A. dealing with affairs of the B. keeping up the students' interests for social C. checking students by taking them to student court D. ensuring that the students obey rules ĐÁP ÁN GỢI Ý PHẦN READING 1D 2A 3A 4C 5B 6B 7C 8A 9B 10B W: F: T: 098 1821 807 Trang | 3 Vững vàng nền tảng, Khai sáng tương lai II. Trắc nghiệm Writing Unit 5 Lớp 12 (5 câu) Choose the best sentence A, B, C or D which is made from the given cues. Câu 1: most British academic year/ divide/ three terms// A. At most British the academic year is divided into three terms. B. The academic year of most British divides into three terms. C. In most British that academic year up to three terms. D. Most British divide the academic year is divided up to three terms. Câu 2: small British students/ go on/ further other European country// A. A smaller of British students goes on to further education than in any other European B. A smaller of British students go on to further education as in any other European country. C. A smaller of British students go on to further education than in any other European D. A smaller of British students goes on to further education as in any other European Câu 3: it/ agree/ good give/ people/ best chance/ get/ good job/ improve/ social A. It agrees that a good education gives people that best chance to get a good job and to improve their social position. B. It's agreed that a good education gives people that best chance of get a good job and improve their social position. C. It's agreed that a good education gives people best chance getting a good job and improving their social position. D. It's agreed that a good education gives people the best chance of getting a good job and of improving their social position. Câu 4: We can't possibly afford Harvard A. The tuition fee at Harvard is too high for us. B. We like Harvard but we don't want to apply to it. C. We like Harvard but we don't want to apply to it. D. We like Harvard but we don't want to apply to it. W: F: T: 098 1821 807 Trang | 4 Vững vàng nền tảng, Khai sáng tương lai Câu 5: Thanks to her high grades at she is offered the position. A. If she got high grades at she would be offered the position. B. It was her high grades at which offer her the position. C. If she hadn't got high grades at she would not have been offered the position. D. If she had got high grades at she would not be offered the position. ĐÁP ÁN PHẦN WRITING UNIT 5 LỚP 12 1B 2C 3D 4A 5A III. Trắc nghiệm Language Focus Unit 5 Lớp 12 (15 câu) 1: Choose the word whose main stress syllable is put Câu 1: A. average B. candidate C. severely D. applicant Câu 2: A. insurance B. reference C. consider D. available Câu 3: A. education B. C. D. Câu 4: A. agency B. admission C. D. identity Câu 5: A. security B. C. tutorial D. majority 2: Choose the best option to complete each sentence Câu 6: It’s a very nice drink. I’m sure you would like it if you _________ it. A. ate B. surveyed C. tested D. tried Câu 7: If you have a map along, you _________ get lost. A. will B. will not C. wouldn’t D. would Câu 8: “Why didn’t you attend the party?”. “- I would have gone if I _________ time” A. have had B. had had C. had D. would have Câu 9: If I lived by the sea, I _________ a lot of swimming. A. would do B. will do C. did D. do Câu 10: Water freezes if the _________ below zero. A. will fall B. falls C. fall D. fell W: F: T: 098 1821 807 Trang | 5 Vững vàng nền tảng, Khai sáng tương lai 3: Rewrite the second sentence in such a way that it has the same meaning as the one before it Câu 11: You can’t visit the United States unless you get a visa. A. If don't you get a visa, you can't visit the United States. B. You will get a visa if you visit the United States. C. If you got a visa, you can't visit the United States. D. You can visit the United State if you will get a visa. Câu 12: We didn’t go on holiday because we didn’t have enough money. A. If we had enough money, we would go on holiday. B. We wouldn't go on holiday because we have no money. C. If we had had enough money, we would have gone on holiday. D. If we went on holiday, we need enough money. Câu 13: John is fat because he eats so many chips. A. John will not be fat if he doesn't eat so many chips. B. If John didn't eat so many chips, he wouldn't be fat. C. John will be fat if he eats so many chips. D. If John is not fat, he will not eat so many chips. Câu 14: If he doesn’t work harder, he’ll lose his job. A. Unless he do work harder, he'll lose his job. B. Unless he works harder, he will not lose his job. C. Unless he worked harder, he would not lose his job. D. Unless he works harder, he will lose his job. Câu 15: Hurry up or you will miss the bus! A. If you don't hurry up, you will miss the bus. B. If you hurry up, you will miss the bus. C. If you miss the bus, you will hurry. D. If you didn't hurry, you will miss the bus. W: F: T: 098 1821 807 Trang | 6 Vững vàng nền tảng, Khai sáng tương lai ĐÁP ÁN PHẦN LANGUAGE FOCUS UNIT 5 LỚP 12 1C 2B 3D 4A 5B 6C 7B 8B 9A 10B 11A 12C 13B 14D 15A IV. Trắc nghiệm Unit 5 Lớp 12 (10 câu) Choose a, b, c, or d that best completes each sentence, the part, or has a close meaning to the original one. Câu 1: There are two types of higher education in _______ UK: higher general education and higher A. a B. an C. the D. no article Câu 2: Many parents do not let their children make a decision _______ their future career. A. in B. on C. out D. about Câu 3: You are old enough. I think it is high time you applied _______ a job. A. in B. at C. about D. for Câu 4: He has not been offered the job because he cannot meet the _______ of the company. A. B. C. D. education Câu 5: _______ education is normally taken to include arid as well as education and training. A. Primary B. Tertiary C. Secondary D. Câu 6: A _______ is an official document that you receive when you have completed a course of study or training. A. vocation B. subject C. D. grade Câu 7: In many students apply for _______ during their last year of high school. A. B. C. course D. admission Câu 8: Parents can express a _______ for the school their child attends. A. prefer B. C. D. Câu 9: Please complete the and return it to us. A. applying B. C. applicant D. Câu 10: tears, she waved goodbye to her family from the station platform. A. Filling out B. Bringing in C. Turning over D. Fighting back W: F: T: 098 1821 807 Trang | 7 Vững vàng nền tảng, Khai sáng tương lai ĐÁP ÁN PHẦN UNIT 5 LỚP 12 1C 2B 3D 4A 5B 6C 7D 8B 9B 10D W: F: T: 098 1821 807 Trang | 8 Vững vàng nền tảng, Khai sáng tương lai Website Hoc247.vn cung cấp một môi trường học trực tuyến sinh động, nhiều tiện ích thông minh, nội dung bài giảng được biên soạn công phu và giảng dạy bởi những giáo viên nhiều năm kinh nghiệm, giỏi về kiến thức chuyên môn lẫn kỹ năng sư phạm đến từ các trường Đại học và các trường chuyên danh tiếng. I. Luyện Thi Online - Luyên thi ĐH, THPT QG với đội ngũ GV Giỏi, Kinh nghiệm từ các Trường ĐH và THPT danh tiếng. - H2 khóa nền tảng kiến thức luyên thi 6 môn: Toán, Ngữ Văn, Tiếng Anh, Vật Lý, Hóa Học và Sinh Học. - H99 khóa kỹ năng làm bài và luyện đề thi thử: Anh, Tư Nhiên, Ngữ Văn+ Xã Hội. II. Lớp Học Ảo VCLASS - Mang lớp học đến tận nhà, phụ huynh không phải đưa đón con và có thể học cùng con. - Lớp học qua mạng, tương tác trực tiếp với giáo viên, huấn luyện viên. - Học phí tiết kiệm, lịch học linh hoạt, thoải mái lựa chọn. - Mỗi lớp chỉ từ 5 đến 10 HS giúp tương tác dễ dàng, được hỗ trợ kịp thời và đảm bảo chất lượng học tập. Các chương trình VCLASS: - Bồi dưỡng HSG Toán: Bồi dưỡng 5 phân môn Đại Số, Số Học, Giải Tích, Hình Học và Tổ Hợp dành cho học sinh các khối lớp 10, 11, 12. Đội ngũ Giảng Viên giàu kinh nghiệm: TS. Lê Bá Khánh Trình, TS. Trần Nam Dũng, TS. Pham Sỹ Nam, TS. Lưu Bá Thắng, Thầy Lê Phúc Lữ, Thầy Võ Quốc Bá Cẩn cùng đôi HLV đạt thành tích cao HSG Quốc Gia. - Luyện thi vào lớp 10 chuyên Toán: Ôn thi HSG lớp 9 và luyện thi vào lớp 10 chuyên Toán các trường PTNK, Chuyên HCM Chuyên Phan Bội Châu Nghệ An và các trường Chuyên khác cùng TS.Trần Nam Dũng, TS. Pham Sỹ Nam, TS. Trịnh Thanh Đèo và Thầy Nguyễn Đức Tấn. - Hoc Toán Nâng Cao/Toán Tiếng Anh: Cung cấp chương trình VClass Toán Nâng Cao, Toán Chuyên và Toán Tiếng Anh danh cho các em HS THCS lớp 6, 7, 8, 9. III. Uber Toán Học - Gia sư Toán giỏi đến từ ĐHSP, KHTN, BK, Ngoại Thương, Du hoc Sinh, Giáo viên Toán và Giảng viên ĐH. Day kèm Toán mọi câp độ từ Tiểu học đến ĐH hay các chương trình Toán Tiếng Anh, Tú tài quốc tế IB,… - Học sinh có thể lựa chọn bất kỳ GV nào mình yêu thích, có thành tích, chuyên môn giỏi và phù hợp nhất. - Nguồn học liệu có kiểm duyệt giúp HS và PH có thể đánh giá năng lực khách quan qua các bài kiểm tra độc lập. - Tiết kiệm chi phí và thời gian hoc linh động hơn giải pháp mời gia sư đến nhà. Vững vàng nền tảng, Khai sáng tương lai Học mọi lúc, mọi nơi, mọi thiết bi – Tiết kiệm 90% Học Online như Học ở lớp Offline Học Toán Gia Sư 1 Kèm 1 Online